Hotel iocandi

Hotel iocandi neix a principis de l’any 2012, quan el Tomeu Amer i la Griselda Juncà es retroben després d’haver finalitzat la seva etapa de formació a l’Escola de Circ Rogelio Rivel i després d’haver emprès altres projectes (el Tomeu amb la companyia Trifaldó i la Griselda acabant la seva formació en trapezi fix a The Circus Space a Londres).

D’aquest primer encontre neix la peça curta Esquerdes, seleccionada pel projecte Camins Emergents 2013-2014 i amb la qual han actuat a múltiples festivals a Catalunya, Espanya, França i Itàlia (Trapezi Reus, MAC Arts de Carrer, Européenne de cirque de Toulouse, Bilboko Kalealdia, Curtcirckit, Kaldearte Vitoria, Festival Brocante, Mercat de les Flors… entre d’altres).

A principis del 2013 s’afegeix al projecte la cantant Joana Gomila i tots tres emprenen la creació de la versió llarga d’Esquerdes, estrenada l’octubre del 2014 al Festival Escena Poblenou de Barcelona.

Durant el 2015 actuen a Trapezi Reus, Festival Circada Sevilla, Curtcirckit, Casa Elizalde, Fira del Circ al carrer La Bisbal, Festival Mirabilia Fossano… entre altres.

La companyia ha estat guardonada amb el Premi Zirkolika 2014 com a Millor Companyia Novell, Premi Zirkolika 2015 com a Millor Espectacle, i Premi ATAPIB 2015 a Millor Intèrpret.

Contacto

ciahoteliocandi@gmail.com

Obras

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información.