The collective exhibition "Illes d'art" opened in Formentera

Marina Forteza

Avui s’inaugura a Formentera l’exposició “Illes d’art, residència de creació artística”, una mostra col·lectiva que té l’objectiu de fomentar el coneixement artístic entre les Illes. Una fita que comparteix amb el Govern Balear, que a través del circuït TalentIB de l’Institut de Llengua i Cultura (ILLENC) dóna suport als artistes de l’arxipèlag perquè puguin moure la seva obra a totes les illes.

El projecte “Illes d’Art, residència de creació artística” és una iniciativa artística que s’originà a Menorca, organitzada per l’associació cultural esFar. Una exposició col·lectiva resultant de la residència de creació artística realitzada a Menorca el novembre del 2016 per artistes de totes les Illes Balears: Pablo Pelluz, Laura Marte, Julieta Oriola, Gianna Carrano, Toni Andreu Ferriol, Beatriz Polo i Helena Ferrando. Després de passar per Menorca i Mallorca, avui arriba a Formentera, on es podrà veure fins el 9 d’abril.

L’arribada dels artistes a Formentera, on presenten les seves obres, serveix també com a nexe d’unió entre les diferents illes, ja que aprofitaran la seva estada per conèixer els equipaments culturals i les realitats artístiques de l’illa.

We use our own and third-party cookies to improve our services and show you advertising related to your preferences by analyzing your browsing habits. If you go on surfing, we will consider you accepting its use. You can change the settings or get more information.