The Institut d'Estudis Baleàrics offers two artistic residencies at the Hangar Lisboa

Marina Forteza

L’Institut d’Estudis Baleàrics (ILLENC), juntament amb l’Hangar Centro de Investigação Artística, convoca dues residències d’artista en el marc del programa de residències internacionals d’aquest espai, adreçades a artistes visuals naturals de les Illes Balears i/o residents a l’arxipèlag.

Ubicat al barri de Graça, a Lisboa, l’Hangar Centro de Investigação Artística és un espai d’art independent, gestionat per un equip format per artistes i comissaris. En aquest enllaç trobareu més informació sobre l’espai i el seu programa de residències: http://hangar.com.pt/

La durada de cada residència és d’un mes i tindrà lloc el mes d’octubre de 2017. L’Hangar proveeix espais de feina per a projectes d’arts visuals, performance, fotografia i vídeo.

L’ILLENC cobreix íntegrament l’import de les dues residències. Els dos artistes seleccionats ens hauran de fer arribar una factura per un import de 1.850 euros (impostos inclosos), que cobreix les despeses de desplaçament, manutenció, assegurança mèdica i materials de producció. L’ILLENC paga directament a l’Hangar Lisboa les despeses relatives a allotjament, administració, programa d’esdeveniments i marqueting.

La residència a l'Hangar inclou habitació individual, espai de feina compartit, laboratori de fotografia compartit, assistència curatorial i a la producció.  

És obligatori que els artistes seleccionats contractin una assegurança mèdica i de viatge.

Procés i criteris de selecció

Per a prendre part al procés de selecció, cal enviar un correu electrònic a geral@hangar.com.pt, indicant al missatge “Participació al procés de selecció per a artista resident de les Illes Balears”, amb un portfoli actualitzat, breu trajectòria professional i un resum del projecte que es vol realitzar.

La informació ha d’estar en castellà o en anglès.

L’equip de l’Hangar Lisboa farà la selecció dels artistes residents, tot tenint en compte la trajectòria professional del sol·licitant, l’interès i la viabilitat de la proposta, així com l’ajustament del projecte als recursos que ofereix l’espai.

Termini de sol·licitud

El termini per a l’enviament de sol·licituds roman obert de l’11 fins el 21 de juliol de 2017.

Resolució

Hangar Lisboa i l’ILLENC comunicaran el resultat de la selecció final abans del 28 de juliol de 2017. Els artistes seleccionats hauran de confirmar per escrit l'acceptació de la residència.

Més informació

Si teniu preguntes o consultes, podeu contactar Karen Müller a kmueller@iebalearics.org o 971178 996.

 

We use our own and third-party cookies to improve our services and show you advertising related to your preferences by analyzing your browsing habits. If you go on surfing, we will consider you accepting its use. You can change the settings or get more information.