Open call for inscriptions to participate in Estampa 2017

Marina Forteza

Ets artista visual de les Illes Balears i vols assistir a la fira d'art Estampa 2017?

A llarg de 2017 l'Institut d'Estudis Baleàrics (ILLENC) programa sortides a fires d'art nacionals i internacionals per a artistes visuals i agents culturals de les Illes Balears.

Estampa és una gran fira d'art contemporani que reuneix a més de vuitanta galeries, tant espanyoles com internacionals. Enguany la fira celebra el seu 25è aniversari. Estampa tendrà lloc del 21 al 24 de setembre a Matadero, Madrid, i vol celebrar el seu quart de segle amb diverses activitats que tendran com a protagonistes els galeristes i col·leccionistes espanyols.

En aquesta 25a edició, Estampa torna a posar en marxa els seus objectius de promoció del col·leccionisme d'art contemporani al nostre país, i del galerisme i l'art espanyol, tant dins com fora de les nostres fronteres, gràcies als seus programes de comunicació, intercanvi i convidats internacionals. Com a principal novetat d'enguany, la direcció de la fira posa en marxa Colecciona Meeting Point, un programa de convidats especials que reuneix col·leccionistes privats, assessors i responsables de col·leccions, directors institucionals i professionals del mercat i el col·leccionisme de tota Europa.

També per primera vegada, Estampa prepara un programa internacional de premsa perr acollir mitjans internacionals en col·laboració amb les oficines de Turespaña a Londres, Berlín, Paris i Roma.

Per al viatge podeu comptar amb les ajudes de mobilitat que ofereix aquesta institució:   http://www.iebalearics.org/en/grants/visual-arts/

Per a les acreditacions professionals contactau amb Karen Müller kmueller@iebalearics.org.

L’ILLENC gestionarà directament les acreditacions professionals per als interessats a desplaçar-s’hi.

El termini per sol·licitar les acreditacions  és fins al 15 de setembre.

 

We use our own and third-party cookies to improve our services and show you advertising related to your preferences by analyzing your browsing habits. If you go on surfing, we will consider you accepting its use. You can change the settings or get more information.