Open call to participate in the Open Portfolio FIG 2017

Marina Forteza

L'Institut d’Estudis Baleàrics (ILLENC) ha arribat a un acord amb els organitzadors de l’Open Portfolio del Festival Internacional de Gravat de Bilbao (FIG) 2017 perquè 4 artistes visuals de les Illes Balears puguin participar als visionats de portfoli que organitza el festival els dies 27 i 28 d’octubre a Bilbao, com a preàmbul al FIG Bilbao. Els visionats estan dirigits a artistes emergents que focalitzen la seva pràctica en el camp de l’obra gràfica (gravat, xilografia, serigrafia, litografia i impressió digital).

L’ILLENC es fa càrrec de les despeses de desplaçament i allotjament dels artistes seleccionats. Les bases de la convocatòria es poden consultar en aquest enllaç

Els artistes interessats poden enviar les seves propostes per correu electrònic a openportfolio@figbilbao.com fins el 22 de setembre de 2017. Cal adjuntar la documentació indicada a les bases de la convocatòria i indicar que sou artistes naturals de les Illes Balears o residents a l’arxipèlag aportant còpia del DNI i/o certificat de residència. L’organització del festival informarà a l'ILLENC dels artistes seleccionats i ens posarem en contacte amb ells per tal de gestionar vols i allotjament.

A l’Open Portfolio hi participen un màxim de 16 artistes. Entre els seleccionats d’octubre, quatre participaran a l’Open Portfolio de FIG 2017, que tindrà lloc el 18 de novembre al Palacio Euskalduna. L’organització atorga un premi a un dels artistes, que consisteix en una beca residència a la Fundación Ciec de Betanzos i la presència amb un espai expositiu a FIG 2018.

FIG Bilbao és un projecte internacional d'investigació i promoció compromès amb amb l'obra gràfica que enguany celebra la seva sisena edició al Palacio Euskalduna de Bilbao. Des de la seva primera edició, el Festival dóna suport als artistes emergents, impulsant la seva carrera professional a través de beques d'estudi, organització d'exposicions i iniciatives com el programa Open Portfolio.

We use our own and third-party cookies to improve our services and show you advertising related to your preferences by analyzing your browsing habits. If you go on surfing, we will consider you accepting its use. You can change the settings or get more information.