Open call for "Recontres de la Photographie d'Arles" inscriptions

Marina Forteza

Si ets fotògraf resident a les Illes Balears o natural de l'arxipèlag i et vols apuntar als visionats de Recontres de la Photographie d'Arles, França, envia'ns abans de l'1 de maig de 2017 un mail amb les teves dades, contacte i breu biografia a aquesta adreça electrònica: kmueller@iebalearics.org.

L'Institut de la Llengua i la Cultura de les Illes Balears (ILLENC) abonarà la quota del visionat directament al festival. Una vegada apuntats, el festival facilitarà als participants un login/password perquè a partir del 17 de maig puiguin triar amb qui volen realitzar els visionats, que tindran lloc del 3 al 8 de juliol. 

Per al vostre desplaçament al festival, podeu comptar amb les ajudes a la mobilitat de l'Illenc http://www.illenc.cat/ca/subvencions/arts-visuals/, que s'han de sol·licitar amb un mínim de 15 dies d'antelació a la data d'inici de l'esdeveniment.

El Rencontres d’Arles és un festival anual de fotografia fundat l'any 1970 pel fotògraf d'Arles Lucien Clergue, l'escriptor Michel Tournier i l'historiador Jean-Maurice Rouquette. La trobada té un impacte internacional i mostra material inèdit de fotògrafs contemporanis davant una afluència que ronda els 100.000 visitants.

We use our own and third-party cookies to improve our services and show you advertising related to your preferences by analyzing your browsing habits. If you go on surfing, we will consider you accepting its use. You can change the settings or get more information.